Huis verkopen bij scheiding

Hoe je het ook wendt of keert, een scheiding is nooit leuk. U heeft lief en leed gedeeld met uw partner en samen een leven opgebouwd. Scheiden is geen makkelijke beslissing en emoties lopen vaak hoog op. Bij een scheiding moet u veel praktische zaken regelen. Heeft u jonge kinderen? Dan moeten u en uw partner nadenken over een eventuele omgangsregeling. Ook het huis is iets waar u over na moeten denken. Is het mogelijk dat u of uw partner in het huis blijft wonen of moet het verkocht worden? Het verkopen van uw vertrouwde huis kan erg pijnlijk zijn, maar aan de andere kant wilt u het zo snel mogelijk verkopen. U en uw partner kunnen dan beide verder met uw leven. Wij begrijpen dat u de woning snel wilt verkopen en dat is dan ook precies wat wij voor u regelen.

Snelle en correcte afwikkeling

Wij zorgen voor snelle en correcte afwikkeling

Geen makelaarskosten

U betaalt geen makelaarskosten

Geen dubbele lasten

Niks is zo vervelend als dubbele lasten. U en uw partner willen zekerheid en verder gaan met uw eigen levens. Dubbele hypotheeklasten of huur en hypotheeklasten passen niet in dat plaatje. Wij zorgen dat u deze lasten niet heeft en dat doen we door uw woning zelf te kopen. Hoe dat in zijn werk gaat?

  • U vraagt een vrijblijvend en gratis bod aan.
  • Wij plannen samen met u een bezichtiging in.
  • Tot slot doen wij een definitief bod op uw woning.

Uw huis kan binnen 48 uur al verkocht zijn en dat is een hele opluchting. U en uw partner hebben weer wat ademruimte en kunnen een nieuwe en frisse start maken. Daar komt nog eens bij dat u geen makelaarskosten betaalt. Moet u omwille van een scheiding snel van uw woning af? Laat Top Notch-Vastgoed een bod doen op uw huis.

Waarom Top Notch-Vastgoed?

Een scheiding is vaak een heftige gebeurtenis. Uw leven staat even op zijn kop en u moet veel dingen regelen. U moet op zoek naar een ander huis, terwijl u eigenlijk nog in het oude huis woont. Daarnaast komt er veel papierwerk bij kijken. U wilt het liefst zo snel mogelijk verder en uw leven weer op orde hebben. Wij zorgen daarom dat u in ieder geval al één last minder heeft en dat is het verkopen van uw huis. Door uw huis te verkopen aan Top Notch-Vastgoed heeft u nergens omkijken meer naar. Verder brengt het heel wat voordelen met zich mee:

  • U heeft direct zekerheid;
  • Uw woning wordt snel verkocht en wij zorgen voor een correcte afwikkeling, ongeacht waar uw woning staat;
  • GEEN dubbele hypotheeklasten.

De scheiding op zich is al moeilijk genoeg, laat staan dat u en uw partner onenigheden krijgen over de financiën. Doordat wij uw huis snel kopen, heeft u al snel direct geld tot uw beschikking en dat neemt veel van deze financiële onenigheden weg. Daar komt bij dat u sneller een nieuw huis kunt kopen of huren. U hoeft niet te adverteren, geen reclame te maken of uw huis telkens te verlaten als er potentiële kopers komen. Al met al zorgen wij ervoor dat u uw leventje snel op kunt pakken.

Ga voor zekerheid

Een scheiding brengt al onzekerheden genoeg met zich mee. Ga daarom voor zekerheid wat betreft de verkoop van uw woning en verkoop deze snel. Vraag vandaag nog een vrijblijvend bod aan. Het kost u niks en u verkoopt uw woning snel. Bel naar: 06-24678277 of mail naar info@topnotchvastgoed.nl