Executie verkoop voorkomen

Een executieverkoop is een zeer ingrijpende gebeurtenis, U als huis eigenaar zit hier niet op te wachten! Zowel voor U in financiële zin, maar zeker ook voor uw privé leven. Uw leven staat ineens op zijn kop en U weet geen raad! Als U er tijdig bij bent hoeft het niet eens zover te komen. Wij, Top Notch-Vastgoed, hebben dagelijks met deze praktijk te maken waardoor wij samen met u een eventuele executie verkoop kunnen voorkomen.

Samen met u bekijken wij uw financiële plaatje en gaan in overleg met de bank om te kijken wat de mogelijkheden zijn om een executie verkoop te voorkomen. Bij deze verkoop ligt de verkoop opbrengst van uw woning veel lager dan bij een reguliere verkoop. Het is daarom zowel voor u als voor de bank zeer belangrijk om de executieverkoop te voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen

Een oud gezegde, maar zeker geen cliché, “Voorkomen is beter dan genezen”. Indien er een achterstand is ontstaan op uw hypotheek is het van het grootste belang om direct contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij vervelende zaken voorkomen zoals geroddel in uw directe omgeving en het voorkomen van publicaties in dagbladen en internet. Het meest belangrijke is natuurlijk dat wij samen met u op deze manier de financiële schade kunnen beperken.

Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op telefoonnummer 06-24678277 of via email info@topnotchvastgoed.nl.